Bijles wiskunde en rekenen

Kennis en ervaring

Ik ben 1e graads bevoegd wiskundedocent en al ruim 20 jaar actief in het onderwijs. Op de middelbare school heb ik lesgegeven aan alle klassen; wiskunde A,B,C en D en rekenen; zowel Nederlandstalig als Engelstalig.
Ik ben werkzaam geweest op de lerarenopleiding wiskunde HU en ben ook teamleider geweest.
Begeleiding van leerlingen, studenten, stagiaires en collega’s heb ik vanaf het begin gedaan; daar heb ik ook cursussen en opleidingen voor gevolgd.

Aanpak

Tijdens een bijles ga ik in principe aan de slag met waar de leerling of student op dat moment mee bezig is. Mocht er in de loop van het proces blijken dat er hiaten of achterstanden zijn dan zullen we die gaandeweg meenemen in de behandeling van de stof.
Ik vind het belangrijk dat de leerling door mijn hulp meer inzicht krijgt in de stof en echt begrijpt welke stappen er gezet moeten worden. Met het ontstaan van begrip is het minder nodig trucs te leren en wordt wiskunde samenhangender en daarmee vaak ook leuker. Deze manier van werken maakt dat zelfvertrouwen groeit.